Ga naar de inhoud

Over ons

AdBo Vloeren

Dé (visgraat)specialist op het gebied van Laminaat, PVC, Tapijt en Traprenovatie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al meerdere mooie projecten mogen doen.

Aangenaam!

Wij zijn Adrie en Bobby en hebben samen AdBo Vloeren en Traprenovatie in Houten opgericht. Wij doen elke dag ons best om de mooiste vloeren en trappen aan te bieden en denken graag met u mee. Met een zeer groot en divers assortiment vindt u bij ons gegarandeerd een vloer en/of trap die bij u past. Ook houden wij de vloertrends nauwlettend in de gaten en kunnen u hierom advies geven. Gaat u bijvoorbeeld voor de geliefde visgraat pvc vloer of toch voor de opkomende hongaarse punt? Een kijkje nemen in de showroom van AdBo Vloeren is daarom zeker de moeite waard!

Parva Broad Leaf Light Sycamore

Volgt u ons al op social media?

showroom

Showroom

Bij binnenkomst in de showroom valt de uitstraling van de vloeren meteen op. Samen kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen bespreken en komen we tot de mooiste vloer en/of trap die bij uw interieur past. Kunt u niet wachten om een nieuwe vloer uit te kiezen? Kom dan snel langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Adres
Koningin Julianastraat 10
3991 DJ Houten